Hit går pengarna

Som åhörare väljer du att betala in 250 kr per person till någon av nedanstående organisationer. Alla intäkter går därmed direkt in på avsett konto. Utskriften på den inbetalningen gäller som bekräftelse som du sedan visar upp i entrén på den ort du bokat in dig på. Kom ihåg att har du företag så kan du inte dra av kostnaden som kompetensutveckling. Läs mer under FAQ.

Samtliga organisationer nedan har 90-konto.

Bris är en politiskt och religiöst obunden barnrättsorganisation. Bris är den enda ideella organisationen i Sverige som erbjuder barn och unga stöd av utbildade kuratorer varje dag, året om. Barn och unga kan kontakta Bris via telefon 116 111. Bris erbjuder också stöd till vuxna via sidor på webben samt Bris vuxentelefon – om barn. Hit kan vuxna ringa anonymt oavsett om det gäller egna eller andras barn. Bris arbetar aktivt med opinionsbildning gentemot allmänhet, politiker och myndigheter för att få till förbättringar för alla barn i samhället. För mer information om Bris, besök www.bris.se, eller kontakta  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  alt ring 08-598 888 00. Bris har utbildade kuratorer som tar emot samtal från utsatta barn och unga varje dag året runt. Vi är helt avhängiga era värdefulla bidrag för att kunna ta emot alla de som behöver vår hjälp.

Inbetalning till Bris sker på Plusgiro 90 15 04-1. OBS! Märk inbetalningen "INSPIRERA"

……………..

www.tjejzonen.org

“Tjejzonen är en dagbok som svarar”. Ett citat från en 16-åring. Vi är Sveriges största stödorganisation för tjejer mellan 12 och 25 år och vi har funnits i 15 år. Vi arbetar med att förebygga och lindra psykisk ohälsa genom att ge stöd till tjejer via fysiska och virtuella möten. Vi har över 10 000 samtal per år, dessa samtal utförs av 200 kloka, kärleksfulla och engagerade volontärer. För mer information om Tjejzonen, besök oss på www.tjejzonen.se eller kontakta Verksamhetschef Lotta Zetterqvist,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , tfn 070-764 78 40.

Inbetalning till Tjejzonen sker på Plusgiro 90 02 07-2. OBS! Märk inbetalningen “INSPIRERA”.

……………..

image002

Stiftelsen World Childhood Foundation grundades 1999 av Drottning Silvia och har till uppgift att värna om barns rätt till en barndom och särskilt arbeta för bättre levnadsvillkor för barn som lever i utsatta miljöer över hela världen. Childhood vill ge alla barn möjlighet att utvecklas till starka, trygga och ansvarsfulla människor. Just nu stödjer Childhood cirka 100 projekt i 16 länder. För mer information om Childhood, besök gärna www.childhood.org eller kontakta Ellika Mårtensson,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , tfn 08-551 175 06.

Inbetalning till Childhood sker på Bankgiro 909-0036. OBS! Märk inbetalningen “INSPIRERA”

……………….

www.naturskyddsforeningen.se

Naturskyddsföreningens drivkraft är kärleken till naturen. Vi har 192 000 medlemmar som kämpar för naturens liv, påverkar politiker och gör det lättare att välja miljösmart i butiker. Föreningen vill att vår jord ska vara lika fantastiskt för våra barn som för oss. Det har föreningen arbetat med i över 100 år, och det har gett resultat. Det har räddat pilgrimsfalken från utrotning. Det har har tvingat industrin att tillverka miljövänligare papper. Det har räddat hundratals unika skogar från avverkning och lett till den tuffaste miljömärkningen; Bra Miljöval. Bara för att nämna några viktiga segrar. För mer information om Naturskyddsföreningen, besök www.naturskyddsforeningen.se eller kontakta Anne-Marie Bertilsdotter,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , tfn 08-702 65 51.

Inbetalning till Naturskyddsföreningen sker på 90 19 09-2. OBS! Märk inbetalningen “INSPIRERA”.

…………………

www.djurskyddet.se

Djurskyddet Sverige arbetar för att alla djur ska få leva ett gott liv, oavsett om de är sällskapsdjur, lantbruksdjur eller vilda djur. Våra drygt 60 lokalföreningar arbetar praktiskt med att hjälpa hemlösa djur till nytt hem och på många orter driver vi katthem. Nationellt arbetar vi för en starkare djurskyddslag med bland annat förbud mot tidelag och att alla kor ska få gå på bete. Läs mer på www.djurskyddet.se eller kontakta Generalsekreterare Åsa Hagelstedt, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller tfn 08-688 28 36.

Inbetalning till Djurskyddet Sverige sker på 900-1066. OBS! Märk inbetalningen “INSPIRERA”.

……………………..