Om sajten

Vi som driver den här sidan kommer att fokusera på det lilla i livet – och på det stora, samt allt som rör sig där emellan. Vi vill skriva om det vi arbetar med: jurister, barnpedagoger, snickare, veterinärer och lärare och vi vill skriva om sådant som vi är intresserade av i form av fritidsliv, fester, film, musik, träning och skönhet.

Utöver detta kommer vi även att skriva om saker som vi är nyfikna om och som vi skulle vilja veta mer om: hur kan man minska stress i vardagen, hur fungerar rot- och rut-avdragen, behöver man hjälp vid en vårdnadstvist, vilka färger passar bra ihop vid en renovering och kan man få bättre priser genom att välja en privat tandläkare?

Som ni ser så finns det en ganska stor skillnad mellan alla dessa exempel och det är också dit vill vill komma. Ingen ska kunna förutse vad nästa artikel eller text handlar om.

Varje gång du kommer hit så ska du bli överraskad, inspirerad och få nya kunskaper som du kan prova på i ditt eget liv. Vi drivs av en nyfikenhet på livet och vi vill alltid lära oss nya saker. Genom den här sidan så får vi en anledning att göra detta även för din skull. Välkommen!