Perfekt flyttstädning i Stockholm

Flytta är en av många anledningar till stress. Plötsligt ska flera saker pressas in i ett redan tight schema. Flytten från Stockholm behöver inte bli sån om man bokar flyttstädning istället.

Kerstin hade fått nytt jobb i Uppsala och började förbereda för flytt till sin nya lägenhet. Tiden var en bristvara. Hon insåg att allt hon behövde lämna över till sin ersättare skulle ta mer tid i anspråk än hon trott. Tanken på allt som skulle göras fick magen att börja krångla och sömnen vägrade att infinna sig om kvällarna.

Hennes arbetskamrater såg hur hon kämpade för att hinna med samtidigt som de pratade om avskedsfest. Det var då Anna på lönekontoret kom med en kanonidé.

Flyttstädning gåva från kollegorna i Stockholm

Tio dagar innan hon skulle sluta satt hon vid datorn och jobbade då ljuset plötsligt slocknade. Plötsligt började sång ljuda i lokalen. En egenkomponerad sådan förstod hon och så stod de där, allihopa, med en tårta med ljus. De förde henne till fikarummet där ett kuvert överlämnades.

Hon hade inte tid med det här. Men de tjatade att hon skulle öppna kuvertet vilket hon gjorde. Munnen öppnades och så blev hon sittande. Arbetskamraterna hade samlat ihop till flyttstädning. Ögonen svämmade över samtidigt som hon funderade på pris på flyttstädning i Stockholm. Måste vara svindyrt.

Plötsligt gjorde inte magen ont längre. Hjärtat hade slutat slå så fort. Det kändes som de gett henne massor av tid. Hon måste komma på ett sätt att tacka dem tänker hon medan hon trycker in städfirmans nummer i mobilen.