Fönsterputs på proffsigt vis i Malmö

Om man lär sig att utföra en fönsterputs på ett proffsigt sätt, så kan fönstren putsas oftare på huset i Malmö. Här kommer några tips gällande fönsterputs.

Många fönster i Malmö blir sällan putsade så ofta som de borde bli, och det är något som pågår trots att många husägare vill ha rena och fina fönster så att de kan se ut, och in. Om man lär sig några enkla knep inom fönsterputs, så kan man bli mer benägen att utföra denna städning lite oftare, och bättre.

Egentligen handlar det bara om att se på en professionell fönsterputsare och imitera hur de gör. Istället för att stå med en stackars sprayflaska med rengöringsmedel, så blandar de ett medel i en hink. Precis som om man skulle skura golvet. Därefter påför man medlet med en svamp med handtag, och man kan gno lite ifall fönstren är mycket smutsiga.

Snabb fönsterputs rengör Malmö

Det slutliga steget, vid en fönsterputs i Malmö, är att man tar en skrapa och en handduk eller trasa. Man börjar högst upp och går hela vägen ner, på fönstret, där man tar emot vätskan med handduken eller trasan. På det viset får man ett fönster som inte har de där irriterande ränderna, som de får om man ska putsa fönstret rent och torrt.

Om man vill börja putsa sina fönster på detta sätt så krävs det inte mycket mer utrustning än vad man redan har och det kommer gå så pass fort att man gärna rengör fönstren oftare framöver.